Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Resumé insikt

Pengarna i gravidnischen – från influencers till äggfrysning

Pengarna i gravidnischen – från influencers till äggfrysning

Som gravid exponeras du för mängder varumärken som krigar om att vara nummer ett. Välkommen till klubbar, mobilappar och babyboom bland influencers, men också retargeting efter missfall och uppmaningar om äggfrysning. Vi följer pengarna i gravidresan.

Publicerad: 25 maj 2020, 07:45

Ämnen i artikeln:

MarknadsföringReklamDigitalSociala medierInfluencerInfluencersKenza ZouitenLiberoVarumärkenVarumärkeVarumärkesstrategiAnnonsApoteketAppTournPetra TungårdenEllen BergströmGina TricotKappahlBabyshopFacebookInstagram

Som gravid är du attraktiv för annonsörer. Alla vill bli top of mind.

De två röda strecken blinkar mot mig. Det ena förvisso svagt då det är i tidigaste laget. Jag tar ett till test, ett digitalt sådant för att vara på den

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.