Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Resumé insikt

Snart försvinner deltagartaket – eventbyråerna jublar: ”Antar att branschen kickstartar”

Snart försvinner deltagartaket – eventbyråerna jublar: ”Antar att branschen kickstartar”

Pandemin fick Sveriges största eventbyråer att halvera intäkterna. På onsdag den 29 september försvinner coronarestriktionerna och deltagartaken för stora evenemang tas bort helt. För Resumé berättar eventcheferna om hur regeringens besked om lättade restriktioner påverkar affärerna, ger sina prognoser för 2021 och spår hur pandemin kommer att påverka eventsidan.

Publicerad: 9 september 2021, 14:05

Ämnen i artikeln:

EventbyråerResumé Insikt

Andy Pimmeshofer (Minnesota), Peter Winitsky (Creative Meetings), Marie Lasota (PS Occasion), Niclas Rahm (Eventyr) och Mats Mileblad (Onemotion)

Vid en pressträff under torsdagsmorgonen kom det definitiva beskedet att coronarestriktionerna försvinner på onsdag i nästa vecka. Deltagarbegränsningarna försvinner och det  vaccinbevis som var ute på remiss kommer inte att

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.