Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Resumé insikt

Stefan Carlsson, marknadschef SIA Glass

Publicerad: 6 april 2017, 12:27


Ett varumärke du tycker är intressant just nu?
”Eton Shirts. Sobert, subtilt. Bra mix av medier och inte för påträngande. Dessutom levererar dom bra på sina nyckeltal.”

Ett varumärke som har utrymme att utvecklas?
”Risenta, har liksom Siaglass gjort en fantastisk resa de senaste tre-fem åren och har stor potential. Både inom sina befintliga produktkategorier men även inom andra närliggande kategorier. Med våra framtida ’flexitarianer’ så ligger dom helt rätt.

Trend inom varumärkesutveckling som är spännande?
”Dagens mediemix är väldigt utmanande och också svår för många bolag. Det är lätt att hoppa på alla trender inom digitalt och sociala medier och nedprioritera den ’gamla’ marknadsmixen. På så sätt är digitalt och sociala medier spännande för där är det lättare att gå vilse än att göra rätt.”

Från din erfarenhet av varumärkesbygge och marknadsföring – nämn ett misstag du dragit lärdom av?
”Några gånger har jag inte varit tillräckligt stark i tron på den väg som man valt att gå på och kanske då för snabbt bytt strategi. Inte vågat hålla ut tillräckligt länge även om man vet att det är rätt väg – resultaten har inte kommit tillräckligt snabbt.”

Från vilka källor hämtar du information och inspiration för ditt arbete?
”Nätverk med kollegor, jag läser relativt många böcker om marknadsföring och ’success stories.’ Dessutom är vår byrå, Lundberg & Co, en stor inspirationskälla.”

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.