Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Trend

Rekryterare spår oviss arbetsmarknad: ”Permitteringarna kommer förvandlas till varsel”

Publicerad: 15 maj 2020, 13:22

Från vänster: Christina Hammer, grundare och partner på Hammer & Hanborg, Fredrik Hillelson, vd på Novare samt Ebba Stragne, partner och rekryteringskonsult på Bohmans.

Foto: Press

Coronakrisen har på ett par månader vänt upp och ned på både världsekonomin och kommunikationsbranschen. Resumé har pratat med tre rekryterare om hur de tror att krisen kommer slå mot branschens framtida arbetsmarknad. ”Jag tror inte folk inser hur svårt läget kommer att bli”, säger Fredrik Hillelson, vd Novare.


Ämnen i artikeln:

Hammer & Hanborg

Sedan coronaviruset från Wuhan gått från att vara en epidemi till en pandemi har världen både sett historiska börsras och en omkullkastad världsekonomi. I spåren av det har en global

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Hammer & Hanborg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.