Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökTill alla jobb

Digital Marketing Specialist

The Amazing Society, Stockholm

Ansök nu

Välkommen till framtidens byrå!
Reklam- och marknadsföringsvärlden är i förändring och gamla sanningar stämmer inte längre. Kunderna har flyttat till nya plattformar och de sociala nätverken har i grunden ändrat vad vi förväntar oss för typ av kommunikation från företag och organisationer.

The Amazing Society fungerar som en hybrid mellan en reklam- och mediabyrå och erbjuder våra kunder strategi, produktion och distribution – allt under ett och samma tak. Vi hjälper företag och varumärken bemästra och lyckas med sin reklam och kommunikation genom att ta utgångspunkt i sociala och digitala kanaler. Och vi levererar bevisad effekt och nytta. Efterfrågan på digital kompetens och resultatet av vårt arbete gör att våra kunder bara vill ha mer och därför behöver vi bli fler. Vill du jobba som Digital Marketing Specialist i ett ödmjukt team med höga ambitioner?

Om Rollen
Vi söker dig med brinnande intresse för sociala medier och med erfarenhet av att framgångsrikt ha arbetat med performance marketing i kanaler som t.ex. Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn och Youtube. Din roll kommer vara i vårt mediaköp- och analysteam som hela tiden arbetar för att ligga framkant inom digital marknadsföring. Du kommer arbeta nära våra strateger och kreatörer för att skapa en lönsam och mätbar närvaro för de kunder du ansvarar över. Rollen innebär operativa mediaköp i sociala kanaler och Google Ads, kundkontakt, ansvar för mediaresultat samt samarbete med andra kollegor för att ta fram och leverera reklamkoncept och -kampanjer. Hos oss tror vi på ständig utveckling och du kommer lära dig väldigt mycket från ett team med kompetenta arbetskamrater.

Vi tror att du:

  • Har över två-tre års erfarenhet från mediaköp i sociala medier och Googles produkter

  • Är analytisk och van att rapportera resultat

  • Är trygg i kundrelationer

  • Är noggrann och metodisk

  • Har förståelse för hur företag och organisationer kan använda digitala medier för marknadsföring och försäljning

  • Hanterar både engelska och svenska flytande

Ett tydligt plus i kanten är om du:

  • Har ett intresse för text och ett öga för utformning av innehåll och annonser

  • Har tidigare erfarenhet av arbete på en sociala medier-byrå, performance-byrå eller mediabyrå

  • Har en fallenhet för försäljning och kan snappa upp köpsignaler och förstå kunders behov

Vad vi erbjuder:
The Amazing Society har sedan start haft en vision om att skapa världens bästa arbetsplats. Vi är övertygade om att de bästa resultaten uppnås när människor är passionerade, har frihet att bestämma hur man ska lösa sina uppgifter och känner att det de jobbar med bidrar till någonting värdefullt. Vi är värderingsdrivna och ser jämlikhet och mångfald som livsviktiga byggklossar i en framgångsrik och framtidsinriktad byrå.
Läs mer om vårt arbeta med att förändra branschen här. Vi är hungriga, nyfikna, affärsfokuserade och snabbrörliga. Vi strävar efter en jämn fördelning av män och kvinnor och vi kommer inte lägga någon vikt vid ditt namn när du skickar in din ansökan.

Med över 40 anställda, tre gaseller och ett flertal priser och utmärkelser i ryggen, är vi stolta över att kunna titulera oss som en av landets ledande digitala byråer! Stoltast är vi över att vi 2018 vann Guldvågen. Ett pris som tilldelas Sveriges mest jämställda byrå.

Dina ansökningshandlingar bör innehålla personligt brev och CV, skicka dessa per e-post till lediga.tjanster@tas.se senast den 6 januari. Märk din ansökan med DMS i ämnesraden. Vi kallar till intervjuer med start vecka 2. 

Publicerad 2019-11-29

Ansök nu