Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökTill alla jobb

Grafisk formgivare

Dorian Mabb, Stockholm

Ansök nu

Just nu söker vi en grafisk formgivare som är skicklig och erfaren på att producera tryckt, digitalt och rörligt reklammaterial. 

Du är van att arbeta både självständigt och i grupp. Vi ser gärna att hu har några års erfarenhet från reklambyrå eller inhouse-byrå och har en grym känsla för form. 

Dina arbetsuppgifter innefattar: 
Du har mycket goda kunskaper i Indesign, Illustrator, Photoshop och Acrobat för Mac, samt goda kunskaper i Officepaketet.

Du kan och har erfarenhet av trycksaksproduktion, är snabb och säker i din leverans, har goda kunskaper i bildbehandling och webbaserade publiceringsverktyg samt After Effects och Premier Pro. Goda kunskaper inom HTML5, CSS och Javascript är ett plus.

För att lyckas med uppdraget ska du i detta fall ha: 

  • Lång och bred erfarenhet av produktion av grafiska och digitala/rörliga enheter.

  • Vana vid direktkontakt med uppdragsgivare är en fördel

Hos oss får du en kreativ arbetsplats med roliga uppdrag, med fokus på konsumentprodukter. I arbetet ingår dels att ingå i ett kreativt team, dels självständigt arbete med direkt kundkontakt. Som arbetsmiljö erbjuder vi Stockholms bästa utsikt.

Plats
Stockholm

Sista ansökan
2019-12-10

Skicka din ansökan till jobb@dorianmabb.se

Då urval sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, vi rekommenderar därför att du sänder in din ansökan så snart som möjligt. 
Skicka med några rader om dig själv och exempel på vad du har gjort tidigare. Ange löneanspråk i din ansökan.

Om oss på Dorian Mabb:
Vi är en kommunikationsbyrå som fokuserar på att skapa relationer mellan varumärken och människor. Vi har sedan 2007 skapat helhetslösningar för våra uppdragsgivare. Idag jobbar vi med uppdragsgivare som Renault Nordic, Dacia, Juica, Nordisk Film, BD, Egmont, NCC m fl. 2019 blev vi en av de nominerade till Årets Byrå.

Publicerad 2019-11-28

Ansök nu