Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökTill alla jobb

Projektledare events & möten

SVT, Stockholm

Ansök nu

SVT Kommunikation söker

Projektledare events och möten

För SVT är mötet med publiken det allra viktigaste. En stor del handlar om när vårt utbud når publiken både via traditionell tv och via digitala kanaler. Men vi vill också möta publiken fysiskt – för att lyssna och föra spännande samtal om utbudet och uppdraget att göra tv för alla i Sverige.

En viktig del av vårt arbete sker också genom SVT:s interna möten, en rad viktiga arrangemang där medarbetare och chefer svetsas samman mot gemensamma mål och strategier.

Som projektledare kommer du ansvara för att planera och utföra events och möten i SVT:s regi, både gentemot publik runt om i landet och internt på företaget. Du har ett stort eget ansvar men kommer också att arbeta i ett team på SVT Kommunikation tillsammans med en planeringsgrupp som beställer de olika uppdragen. Du driver arbetet hela vägen från start till mål. Allt från strategiskt idéarbete till det praktiska genomförandet. Ha koll på riktigt bra gäster och moderatorer, vilka frågor som kan tänkas engagera publiken men också släpa grejer och boka resor. Högt och lågt, helt enkelt.

Vi söker dig som:

  • Har stor och dokumenterad erfarenhet av att projektleda events och möten på en professionell nivå, dvs att axla ett helhetsansvar inklusive budget. 

  • Har ett brett kontaktnät och en god insikt i olika publikgruppers behov och intressen.

  • Är en van beställare av teknik som behövs på ett event och har koll på presentationsteknik med höga visuella krav.

  • Vet vad som krävs för att skapa spännande events och möten som ger nöjda deltagare.

  • Alltid ser till att genomföra projekten från start till mål och är van att ta en fajt för det du vet är en bra idé.

  • Har referenser som kan intyga att du är noggrann, smidig att samarbeta med och van att leverera på en hög professionell nivå.

  • Har relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom event eller projektledning

Vi ser fram emot att få komplettera vårt gäng med ytterligare en samarbetsglad och prestigelös kollega som kommer att tillföra oss ny kunskap och nya oväntade perspektiv.
Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är placerad på SVT Kommunikation i Stockholm och är en tillsvidareanställning med start helst i januari 2020. Tjänsten kräver vissa resor inom Sverige och ibland arbete utanför kontorstid.

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Annica Ragert, chef för internkommunikation, via mejl: annica.ragert@svt.se

Fackliga frågor besvaras av Maria Fornemo (Unionen), Hanna Nyberg (SJF) och Hamon Hosseini (Saco). Samtliga nås via växeln, tfn 08-784 00 00. 

Deadline för din ansökan är 16 december, men sök gärna redan idag. Vi kallar till intervjuer löpande.

Publicerad 2019-11-28

Ansök nu