måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

Bang vinner uppdrag för Norrenergi

Publicerad: 7 december 2021, 14:34

Från vänster: Patrick Walldén, Vd, Christian Nivelius, kundansvarig, Lotta Karlstrand, projektledare och Claudia Trujillo, projektledare.

Foto: Bang/Pressbild

Av 21 tävlande byråer tar Bang hem kunden Norrenergi. Byrån ska hjälpa det Solnabaserade energibolaget med bland annat strategiskt kommunikationsarbete.

Ämnen i artikeln:

AffärerByråerUpphandling

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@resume.se


Det kommunägda bolaget tog in bud från 21 byråer för uppdraget att strategiskt och operativt varumärkesbyggande kommunikation. När affären nyligen blev klar stod byrån Bang kvar som vinnare.

– Vi är både glada och stolta över vinsten. Det känns lite extra prestigefyllt när man vinner en sådan här upphandling över flertalet välrenommerade byråer. Det är ett kvitto på att vi är med i matchen. Men roligast av allt är förstås att vi har framför oss minst två år av samarbete med Norrenergi - ett varumärke med goda och varma ambitioner, säger Christian Nivelius, kundansvarig projektledare på Bang.

”Vill tillföra kompetens som vi saknar”

Energibolaget vill under de kommande åren ”utveckla relationen till kunden” och stärka sitt varumärke hos den breda massan.

– Norrenergi har behov av en nära samarbetspartner som kan stötta oss i vårt kommunikationsarbete och i vår utveckling framåt. Genom avtalet vill vi både förstärka vår kapacitet och tillföra kompetens som vi saknar. Det ska bli både spännande och lärorikt att samarbeta med det kompetenta gänget på Bang och vi ser fram emot att starta upp samarbetet så fort som möjligt, säger Monica Vilhelmson, kommunikationschef på Norrenergi. 

Samarbetet träder i kraft i slutet av 2021 och ramavtalet omfattar två år, med möjlighet till tre års förlängning med ett år i taget. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev