torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

Byråer blir delägare i hälsomatskoncept: ”Utvecklingen av varumärket avgörande”

Publicerad: 25 maj 2022, 07:50

Harnet Berhe, projektledare AWB och Elsa Kusoffsky, projektledare Stockholm Design Lab tillsammans med Ricard Constantinou. Foto: Pressbild

Två byråer – Stockholm design lab och AWB – går in som delägare och strategiska partners i matkonceptet Colorfield. Huvudägare är Ricard Constantinou som ligger bakom en rad butiker i Stockholm.

Ämnen i artikeln:

AffärerNyheterAWBStockholm Design Lab

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@resume.se


Kreatörskollektivet AWB och designbyrån Stockholm Stockholm design lab går in som delägare i hälsomatskonceptet Colorfield i Stockholm. De två byråerna ska också agera strategiska partners åt restaurangerna som till huvudsak ägs av matentreprenören Ricard Constantinou.

– Det var viktigt för mig att skapa rätt ägarkonstellation för Colorfield. Utvecklingen av varumärket är helt avgörande för vår framgång och i Stockholm design lab och AWB har jag fått två strategiska partners som tillsammans med mig ska utveckla och bygga Colorfield, säger Ricard Constantinou i ett pressmeddelande.

Idag har Colorfield fem butiker i centrala Stockholm och planerar att expandera. Ricard Constantinou är också delägare i verksamheter som Panini och ligger bakom bland annat K-märkt och Teatern i Skanstull. Verksamheterna påverkades starkt under coronapandemin, och i en intervju med Besöksliv berättade Constantinou att Panini låg på 90 procents sämre försäljning under en tid i pandemin.

Projektledare AWB är Harnet Berhe, och projektledare på Stockholm design lab är Elsa Kusoffsky.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev