lördag23 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

Collaboration Art kliver in i Danmark: ”Ser stort värde i att komma in på ytterligare en marknad i Norden”

Publicerad: 7 november 2022, 13:45

Collaboration Art förvärvar ännu ett bolag och kliver in i Danmark via performance marketing-byrån Densou.

Ämnen i artikeln:

NyheterJonas DahlquistCollaboration Art

Alicia Price

alicia.price@resume.se


Performance marketing-bolaget Collaboration Art, Jonas Dahlquists och Fredrik Sellgrens bolagsgrupp, expanderar in i Danmark genom att köpa upp byrån Densou, som även de jobbar med performance marketing. Collaboration Art backas av Spiltan Invest.

– Vi ser ett stort värde i att komma in på ytterligare en marknad i Norden och få ännu en ledande byrå med höga ambitioner i vårt team. Målet är att bli den mest respekterade ”Performance-gruppen” i Europa. Densou har en enormt fin kundlista och väldigt bra talang i organisationen, vilket ger oss ytterligare kraft i vårt arbete med att utveckla hela performance marketing-industrin, säger Jonas Dahlquist, som är vd på Collaboration Art.

För Densou blir Collaboration Art en väg in i ett större europeiskt sammanhang, sägen vd:n och grundaren Anders Elley.

– Vi har sedan starten haft både danska och internationella kunder och ett internationellt mindset. Nu tar vi klivet fullt ut och blir del av en europeisk expansion. Att bli en del av Collaboration Art öppnar dörren till ett större sammanhang. Det ger både medarbetare och kunder nya möjligheter, och säkrar att Densou också i framtiden kommer ha tillgång till senaste kunskapen och expertisen inom Performance marketing, säger han.

Densou grundades 2014 och har bland annat The Guardian på kundlistan. 2021 omsatte byrån 95 miljoner danska kronor.

Collaboration Art har omkring 160 anställda. I gruppen ingår sedan tidigare byråerna Go Mo Group, Innosearch, Dot Sure, Web Guide Partner och Semway Norge AS.

LÄS OCKSÅ: Jonas Dahlquists satsning planerar 5-6 byråköp under 2022: Här är strategin 

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev