fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

Efter ägarbytet – här är Sandberg Tryggs nya namn

Publicerad: 11 maj 2022, 10:47

Louise Danckwardt och Urban Ericsson tog över som ägare av Sandberg Trygg.

För ungefär ett år sedan tog Louise Danckwardt och Urban Ericsson över som ägare av byrån Sandberg Trygg. Nu byter de namn på den – till Wardt Communication: ”Ett sätt att manifestera att byrån har nya ägare”

Ämnen i artikeln:

Sandberg TryggByråer

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@resume.se


Sandberg Trygg blir Wardt Communication med taglinen ”We create value that grows”. Det står klart ungefär ett år efter att Louise Danckwardt och Urban Ericsson tog över som ägare, det skriver duon i ett pressmeddelande.

 – Namnbytet är ett sätt att manifestera att byrån har nya ägare, nya ambitioner och högt ställda mål. Vi är en B2B-byrå som drivs av starka kreativa idéer, baserade på strategiska insikter som skapar en stark attraktion och ett värde som växer. Målet är att vara Sveriges mest kreativa byrå inom B2B, säger Louise Danckwardt, vd på Wardt Communication.

LÄS OCKSÅ: Sandberg Trygg får nya majoritetsägare 

De skriver att man har valt det nya namnet av två anledningar, det anspelar på majoritetsägaren Louise Danckwardts efternamn. Dessutom ska det berätta vad byrån vill åstadkomma: ”att hjälpa uppdragsgivarna att peka ut riktningen vart de ska”.

– Vi tror på samarbeten där vi tillsammans ställer höga krav på varandra och där vi vågar utmana och tänka nytt. Vi sätter stort värde i jämställdhet och mångfald. Vi strävar efter långsiktiga relationer där vi tillsammans skapar framgång på både kort och lång sikt, säger Louise Danckwardt.

LÄS OCKSÅ: Svenska byråledare i stor enkät: De blir de tuffaste utmaningarna 2022

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev