Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

Efter tre förlustår där personalstyrkan halverats – nu vill Diplomatgruppen sälja Strateg

Publicerad: 7 juli 2022, 08:56

2018 förvärvade Diplomatgruppen reklambyrån Strateg. Under de senaste tre åren har byrån visat röda siffror och medelantalet anställda har minskat från 55 till 25. Nu väljaren ägaren att avyttra verksamheten. ”Den traditionella reklamaffären har stöpts om de senaste åren, men den mest utmanande tiden var under pandemin”, säger gruppens vd Sonja Rasin som uppger att en handfull aktörer har visat intresse.


Ämnen i artikeln:

StrategDiplomat CommunicationsNyheter

Det har bara gått fyra år sedan Diplomatgruppen förvärvade den Örebrobaserade reklam- och varumärkesbyrån Strateg. Som det kommunicerades då var affären tänkt att stärka gruppens erbjudande inom digital strategi och

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.