söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

Eventmakare säljer padelhall – innan öppning

Publicerad: 26 augusti 2021, 08:08

Till vardags driver Niklas Åström och Viktor Ekström eventbyrån Koncept & Event. Tillsammans med Fredrik Segerholm säljer duon sitt padelbolag Anyday Padel Spånga till We Are Padel.


ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Anyday Padel Spånga är en padelanläggning och ett koncept som skapades av Niklas Åström, Viktor Ekström och Fredrik Segerholm. De två förstnämnda är vd respektive kundansvarig på eventbyrån Koncept och Event.

Redan innan öppningen av anläggningen, som var planerad till i augusti 2021,  har trion lyckats hitta en köpare i konkurrenten We Are Padel (WAP).

– Anyday Padel var ett roligt venture och det känns både kul och stort att göra en bra affär redan innan vi hunnit öppna dörrarna. Det tyder på att vi är bra på att bygga varumärke och driva projekt - något vi visserligen gör varje dag, om än i andra branscher, säger Niklas Åström i ett pressmeddelande som beskriver affären som en av de största inom den framväxande svenska padelsporten.

We Are Padel ägs bland annat av bröderna Wiklander som även står bakom restaurangkedjan Brödernas och Indy 500-stjärnan Marcus Ericsson.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev