Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

Förändringar på PPP: Oh My-grundaren går över till Fuze

Publicerad: 11 mars 2022, 10:18

Daniel Lagerqvist, vd på Fuze PR tillsammans med Angelica Larsson och Christian Albinsson.

Foto: Pressbild

Oh my-grundaren, Christian Albinsson, lämnar bolaget och blir contensansvarig på PR-byrån Fuze. ”Jag kände för att göra något nytt”, säger han.


Ämnen i artikeln:

ByråerContentOh MyPeople People People

Vid årsskiftet lämnade Christian Albinsson Oh My, som han var med och startade för tio år sedan, och går till Fuze. Han är fortfarande kvar i samma koncern eftersom båda byråerna är del i People People People. På Fuze blir han nu ansvarig för content och byråns nya satsning på sport. 

– Jag kände för att göra något nytt, men fortfarande vara kvar med samma människor. Då passade det perfekt att kliva över till Fuze och vara med och bygga en ny byrå. Jag är en av södra Sveriges mest rastlösa personer och trivs bäst i byggfasen, snarare än förvaltning, säger Christian Albinsson, enligt ett pressmeddelande.

– Vi har redan idag kunder som Handbollslandslaget och Halmstads BK. Vårt erbjudande kring sponsring och sports marketing vill jag gärna jobba med och där har vi spännande tankar som vi snart kan berätta mer om, fortsätter han.

”Längtade tillbaka till puslen”

Fuze meddelar också att bolaget utser en ny PR-ansvarig och jobbet går till Angelica Larsson som började på byrån i början av förra året. Hon har tidigare varit PR- & kommunikationschef på Stadium och får nu rollen som COO.

– Jag har tidigare varit på byråsidan och längtade tillbaka till pulsen. Dessutom ville jag komma närmare beslut och möjlighet att påverka. Det lockade även att komma in i People People People där man som medarbetare har chansen att bli delägare, säger Angelica Larsson. 

LÄS OCKSÅ: Karolina Sandberg till Perfect Day

Joakim Wedholm

Reporter

joakim.wedholm@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.