Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

Gullers Grupp köper bolag inom förändringsledning

Publicerad: 1 december 2020, 10:12

Gullers Grupp breddar sitt erbjudande genom att förvärva Akt. Agency – ett bolag som arbetar med förändringsledning.


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Gullers Grupp stärker sitt erbjudande inom ledning- och styrningsfrågor genom förväret av Akt. Agency – ett företag som erbjuder innovativa förändringsprocesser med digitalt stöd.

Bolaget arbetar med att engagera chefer och medarbetare i det som har störst betydelse för affären och varumärket genom en förändring samt erbjuder stöd till chefer via en digital plattform. Detta för att säkerställa mätbarhet och en jämn kvalitet i genomförandet i stora organisationer. 

Bland kunderna finns Vattenfall, Assa Abloy, Riksbyggen, Axfood, Willys och MTR.  

– Genom att köpa Akt. Agency får vi in spetskompetens i förändringsledning som tillsammans med våra styrkor kring digital transformation och storytelling kommer att utgöra en helt ny kraft på detta område, säger Ulf Dahlqvist, vd på Gullers Grupp i en kommentar.

– Vi ser, inte minst i dessa tider, att det finns stor efterfrågan på metoder och verktyg för att hantera förändring. Hos Gullers Grupp får vi möjlighet att jobba med schyssta och spännande företag och organisationer, som alla har ett tydligt varför. Det är viktigt för oss, säger Karin Allergren, vd och delägare, Akt. Agency.  

Akt Agency grundades 2010 och hade under 2019 en omsättning på 12,3 miljoner kronor. Rörelseresultatet landade på 1,1 miljoner kronor.

Gullers Grupp gjorde under det brutna räkenskapsåret 2018/19 en förlust på -3,3 med en omsättning på 253 miljoner kronor. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.