Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

Hallvarsson & Halvarsson expanderar till Malmö genom Bysted

Publicerad: 1 september 2022, 09:35

Åsa Ragnar blir chef för Hallvarsson & Halvarsson i Malmö när H&H Group satsar på närvaro kring Öresund.

Genom att Bysted blir en del av Hallvarsson & Halvarsson expanderar byrån till Malmö. Att etablera sig i södra Sverige är avgörande för H&H Group, säger Martin Petersson, eftersom många stora bolag finns i Öresundsregionen. Åsa Ragnar kommer leda Malmökontoret.


Ämnen i artikeln:

MalmöH&H GroupHallvarsson & HalvarssonBystedNyheter

Sedan 2016 har Bysted varit en del av byrågruppen H&H Group, och i Malmö har gruppen representerats av bland annat Bysted, en strategisk kommunikationsbyrå. I dag meddelar man att Bysted blir en del av Hallvarsson & Halvarsson, som därmed expanderar till Malmö och nu har över 80 anställda.

– Det skapar stora möjligheter för våra kunder i Öresundsregionen att få en närmare väg in till oss, säger Anna Grönlund Krantz, vd på Hallvarsson & Halvarsson, i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Hallvarsson & Halvarsson vill fortsätta växa: ”Ser särskilt tillväxt inom finansiell kommunikation och hållbarhet” 

Åsa Ragnar får rollen som executive director för Malmökontoret. Hon har tidigare arbetat på både byrå- och kundsidan, och kommer senast från Oatly där hon varit kommunikationsdirektör. 

– Det är extra roligt att bli en del av Nordens skarpaste kommunikationsbyrå och få möjlighet att tillsammans med mina smarta kolleger bidra till våra kunders framgång, säger Åsa Ragnar.

I en kommentar understryker koncernchefen Martin Petersson vikten av Öresundsregionen för hela byrågruppen.

– Ett antal stora bolag med komplexa kommunikationsutmaningar har sin bas i södra Sverige och Danmark. Vi har under året satsat stort genom förvärvet av Nordic Morning och förvärvet av B2B-byrån Pyramid med systerbolagen digitalbyrån Petra och varumärkesesperten Graal som alla har sin bas i Helsingborg. Nu tar vi ytterligare ett steg genom vår etablering i Malmö, säger han.

LÄS MER: H&H Group köper upp byrågrupp för att stärka nytt affärsområde: ”Det passar utmärkt för att bli en spelare att räkna med internationellt” 

 

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.