Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

Identity Works köper minoritetspost i Adore You

Publicerad: 25 november 2019, 14:53

Varumärkesbyrån Identity Works tar nästa steg i att utveckla sitt erbjudande inom tjänstedesign, genom att gå in som delägare i den digitala tjänsteutvecklingsbyrån Adore You.


Ämnen i artikeln:

Identity WorksDesignVarumärkeVarumärkes- och Designbyrån Identity Works och den digitala tjänsteutvecklingsbyrån Adore You har samarbetat under de senaste åren. Nu fördjupas samarbetet när Identity Works förvärvar 30 procent av Adore You.

– För de flesta varumärken är den digitala kundupplevelsen en helt central del av varumärkesupplevelsen. Med Adore You som en del av IW-familjen får vi nu ännu större muskler att erbjuda våra kunder en komplett varumärkesresa, säger Bjarne Otterdahl, VD på Identity Works i en kommentar.

Adore You kommer även i fortsättningen att drivas som en självständig byrå och arbetar samtidigt i nära samarbete med Identity Works i de gemensamma kunduppdragen. Identity Works startade tidigare i år kommunikationsbyrån IW Edition och tanken att utnyttja spetskompetenserna inom varumärke, kommunikation och tech med tre byråer under ett och samma tak.

– Vi tar nu vårt samarbete med Identity Works till nästa nivå och kommer på detta sätt få ännu bättre möjligheter att fortsätta utveckla Adore You, säger Martin Brolin, vd på Adore You.

Identity Works / Adore You

Design- och varumärkesbyrån Identity Works som grundades 2002 omsatte nära 60 miljoner kronor under förra året med ett rörelseresultat (EBIT) på 6,5 miljoner kronor.   Tjänstedesignbyrån Adore You grundades 2010 och i bokslutet från 2018 omsatte bolaget 5,6 miljoner kronor med ett rörelseresultat (EBIT) på 1,3 mkr. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.