Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

More Alliance växer: ”Ett rörligt erbjudande är helt avgörande för kommunikationen”

Publicerad: 4 april 2022, 10:05

Johanna Hellmér Wiberg och Kristofer Hultén.

Göteborgsbaserade More Alliance lägger till ännu ett bolag i erbjudandet.


Ämnen i artikeln:

Byråer

Silverbullet Film, som sysslar med produktion av content, reklamfilm, drama och tv-produktion, ansluter sig till More Alliance. More Alliance beskriver sig som en byråallians och med Silverbullet Film sysselsätter man nu 150 konsulter. Under 2020 hade More Alliance en omsättning på 118 miljoner och man siktar på att komma upp i 250 miljoner under kommande år.

– Ett rörligt erbjudande är, och kommer fortsätta att vara, helt avgörande för kommunikationen i en alltmer digitaliserad värld. Genom att Silverbullet nu blir en del av More Alliance blir vårt erbjudande i det närmaste komplett, säger Johanna Hellmér Wiberg, vd för More Alliance.

Silverbullet Film har funnits sedan 1996 och har på senare år breddat sitt erbjudande genom att använda CRM-data för att skapa personliga videor. 

– När vi hade bestämt oss för att växla upp och ta ett större ansvar för våra kunders kommunikation hade vi två valmöjligheter, att göra det själva eller tillsammans med någon. I More Alliance får vi ett sammanhang med spetskompetens inom områden som många av våra kunder efterfrågar. Samtidigt kan vi bidra med vår långa erfarenhet av rörlig bild, säger Kristofer Hultén, vd och partner på Silverbullet film.

I samband med detta kommer Silverbullets lokaler omvandlas till ett ”More labs”, enligt pressmeddelandet, där studion kommer användas för såväl möten som produktion. Efterfrågan på filmproduktion har ökat bland More Alliances kunder.

– Vårt framgångskoncept är kombinationen av entreprenörsdrivna bolag och styrkan i det gemensamma erbjudandet. Med Silverbullet som komplement till våra andra bolag täcker vi in ytterligare ett kommunikationsområde, fortsätter Johanna Hellmér Wiberg.

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

Byråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.