tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

Next Level Group ger sig in i funktionsdrycksbranschen

Publicerad: 21 december 2021, 10:58

Anders Cedhamre (NLG), Oskar Gustafsson (vd Be) samt David Lindell (operativ chef Be)

Foto: Sören Andersson,

NLG går in som delägare i Be.


Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Managementbolaget Next Level Group representerar flera av Sveriges största idrottsprofiler och hjälper dem med att sy ihop kommersiella samarbeten, hitta rätt sammanhang i medierna och ibland delägarskap med företag. Bolaget har också själva andelar i andra verksamheter och nu har Next Level Group köpt in sig i ett nytt bolag.

Be är en funktionsdryck som har funnits i handeln sedan juni. Grundare är Oskar Gustafsson (vd) och David Lindell (chief operating officer) samt Martin Litborn.

LÄS MER: Så bygger NLG affärer mellan stjärnor och varumärken 

– Det är spännande för oss att kliva in i funktionsdryckesbranschen och ansluta till ägargruppen på Be. Att vara en liten del av denna resa känns inspirerande. Oskar och David känner jag sedan tidigare som fenomenalt driva och vassa affärsmän med örat mot rälsen, säger Anders Cedhamre, vd på NLG i en kommentar.

Be:s vd Oskar Gustafsson var försäljningschef på Discovery Networks fram till helt nyligen och tidigare kollega med Anders Cedhamre på kanalen.

Även David Lindell är gammal Discovery-medarbetare.

– Vi ser fram emot fler nära samarbeten med NLG och Be under 2022. Tillsammans kan vi finna synergier och jag tror bägge bolagen kommer växa i storlek och omsättning nästa år, kommenterar han.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev