Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

NoA presenterar nytt förvärv: Salesforce-specialisten Axenon

Publicerad: 22 juni 2021, 12:17

Adam Fors vd NoA Sverige, Niklas Hartog vd Axenon, Linda Leijon Rosvall chief financial officer NoA Sverige och Thomas Högeböl, styrelseordförande NoA-koncernen.

UPPDATERAD. NoA gör nästa förvärv på den svenska marknaden. I dag står det klart att Axenon, ett konsultbolag som jobbar med Salesforces plattformar, blir en del av nätverket. ”Det blir ett bra nästa steg för oss att komma in i en otroligt spännande organisation som NoA, med ett härligt framåtlutat tänk”, säger Niklas Hartog, vd på Axenon.


Ämnen i artikeln:

NoaThe North AllianceMartechSalesforceThomas Høgebøl

The North Alliance har haft en hög takt på förvärvsfronten det senaste året. Efter köpen av Oakwood och Peregrine lägger bolaget nu vantarna på Axenon som jobbar med

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.