fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

Precis Digital välkomnar Booster Box till gruppen

Publicerad: 21 februari 2023, 10:20

Christoffer Lötebo välkomnar och Gianluca Binelli på Booster Box till Precis Digital.

Den svenskgrundade globala digitala marknadsföringsbyrån Precis Digital välkomnar performance marketing-byrån Booster Box till gruppen. I och med förvärvet stärker Precis Digital sin data- och teknikkompetens och når målet att gå in på både den italienska och spanska marknaden.

Ämnen i artikeln:

Precis DigitalNyheter

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Precis Digital har som mål att hjälpa sina kunder att få ut det mesta av deras marknadsföringsinvesteringar. Med den ständiga utvecklingen av komplex och ”blackbox adtech” kräver det en allt djupare förståelse för data och teknik. Genom att lägga till Booster Box i gruppen, avser Precis Digital att stärka sin kompetens inom det.

– Våra två team har känt varandra i många år och delar den gemensamma övertygelsen att data och automatisering är viktiga drivkrafter för framgångsrik digital marknadsföring i dag. Jag har haft glädjen att följa Booster Box i flera år och har stor beundran för deras vetenskapliga inställning till digital marknadsföring. Deras passion för siffror och vetenskap matchar Precis datadrivna strategi för digital marknadsföring väldigt bra. Därför är det mycket spännande att vi tillsammans med Booster Box nu expanderar till den sydeuropeiska marknaden, säger Christoffer Lötebo, vd på Precis Digital.

Sammanslagningen är en del av Precis Digitals strategi att expandera internationellt genom att gå samman med befintliga byråer som delar deras värderingar och ambitioner. Booster Box är den andra byrån Precis Digital välkomnar till gruppen efter att ha förvärvat den svensk/amerikanska byrån Bannerboy i november 2022.

– Att gå samman med Precis Digital är en spännande möjlighet som vi är mycket glada över eftersom det tillåter oss att kombinera vårt team med ett företag som delar våra datadrivna, tekniska värderingar. Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder ett bredare utbud av tjänster genom partnerskapet, säger Gianluca Binelli, grundare och vd på Booster Box.

Avtalet undertecknades den 31 januari 2023 och byråerna planerar att gå långsamt framåt och bygga vidare på de varumärken, kulturer, medarbetare och kundrelationer som båda företagen har utvecklat över tid. 

Booster Box kommer att ingå i Precis Digitals nya affärsområde Precis Sydeuropa. Booster Box grundare och vd, Gianluca Binelli, kommer att bli vd för Precis Sydeuropa.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev