torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

Redgert Comms breddar erbjudandet och plockar in nya kunder

Publicerad: 28 februari 2023, 14:31

Dagny Niewiara, Head of Digital på Redgert Comms.

Foto: Pressbild

Redgert Comms växer och plockar nu in nya kunder till deras digitala affär. Bolaget berättar nu att de knutit sig an BLK DNM och Waboba för att arbete med deras e-handel.

Ämnen i artikeln:

Redgert CommsNyheter

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@resume.se


I ett pressmeddelande skriver Redgert Comms att deras digitala avdelning växt med 125 procent. Nu växer de igen och plockar in två nya kunder: BLK DNM och Waboba. Med den förstnämnda ska Redgert Comms arbete med deras digitala annonslösningar både på den amerikanska och svenska marknaden med Waboba ska de samarbeta på den amerikanska marknaden.

– Vi är väldigt glada och stolta att vi har fått förtroendet att börja jobba med BLK DNM och Waboba för att driva deras eComm. Vi erbjuder allt inom Google Ads suiten, programmatiska köp inom display och online video, och annonsering på samtliga sociala plattformar såsom Meta, LinkedIn och TikTok. Vårt digitala team jobbar brett över flera marknader, och det känns därför extra kul att hjälpa BLK DNM med deras lansering globalt som ett Entry Luxury Brand, men också med Waboba och deras numera klassiska bollar, säger Dagny Niewiara, Head of Digital på Redgert Comms.

Byrån skriver också att deras influencer marketing-avdelningen har växt starkt under 2022 och jobbat med över 140 olika profiler. Bland annat har de arbetat med Coca-Cola för att ta fram årsambassadörer för varumärket.

LÄS OCKSÅ: Pr-konsulten som glömde bort sitt bekräftelsebehov – så har Daniel Redgert fått byråns tillväxt att rusa 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev