Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

Reseexperten Lottie Knutson blir krisutbildare på Wings PR

Publicerad: 27 januari 2022, 09:12

Lottie Knutson och Hampus Knutsson, grundare på kommunikationsbyrån Wings PR

Foto: Karl Nordlund/Wings PR/Pressbild

Rese- och krisexperten Lottie Knutson blev ett välkänt ansikte i samband med Tsunamikatastrofen 2004. Nu inleder hon samarbete med Wings PR där hon blir föreläsare och krishanterare. ”Lottie Knutson är en drömrekrytering på så många plan”, säger Hampus Knutsson, grundare av kommunikationsbyrån.


Ämnen i artikeln:

PRKommunikationsstrategi

När Tsunamikatastrofen ägde rumt 2004 blev reseexperten Lottie Knutson snabbt ett välkänt ansikte för svenska folket genom sin medverkan i TV och tidningar. Efter sina upplevelser skrev hon boken ”När krisen kommer” och har haft en rad uppdrag, bland annat som föreläsare, skribent, styrelseledamot och influenser.

Nu knyter sig kommunikationsbyrån Wings PR till sig Lottie Knutson som konsult. Enligt ett pressmeddelande kommer hon att föreläsa och arbeta som krisledare.

– Lottie Knutson är en drömrekrytering på så många plan till Wings och jag är stolt att hon vill vara med på resan. Hon är verkligen krisexpert och har som få andra visat att hon är bäst när det gäller både strategiskt, taktiskt, operativt och framför kameran. Hon har hjärtat på rätta stället och en intuitiv känsla för mediedramaturgi och att göra budskap begripliga. Hon kommer kunna erbjuda ett enormt värde till Wings uppdragsgivare med sin erfarenhet, kunskap och konsten att förmedla vidare sina lärdomar till andra, säger Hampus Knutsson, grundare på kommunikationsbyrån Wings.

– Det är alltid roligt att jobba med passionerade och yrkeskunniga människor. Hampus Knutsson har faktiskt förekommit som exempel under mina workshops i många år. Mixen kan fungera bra. Jag tror att vi kompletterar varandra väl. Även om jag är bekväm framför kameran och inte har någonting emot digitala föreläsningar hoppas jag ändå på IRL-workshops och riktiga möten under året, säger Lottie Knutson om uppdraget.

Förra året blev det också känt att byrån även inlett ett samarbete med den grävande journalisten Janne Josefsson, som föreläser på utbildningar, krisövningar och kurser för kommunikationsbyråns uppdragsgivare.

Joakim Wedholm

Reporter

joakim.wedholm@resume.se

Ämnen i artikeln:

PRKommunikationsstrategi

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.