måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

Storbanken väljer engagement-byrån Minnesota – igen

Publicerad: 15 februari 2023, 10:25

Från vänster till höger: Christoffer Ramfors, Minnesota. Amanda Sallbring, Minnesota. Magnus Wiik, SEB. Matilda Gullbo, SEB. Olle Nyström, Minnesota. Matilda Almgren, SEB Foto: Pressbild/Joel Sherwood

I somras upphandlade storbanken SEB sin strategiska event- och sponsringspartner. Nu är affären klar – och uppdraget går återigen till Minnesota.

Ämnen i artikeln:

NyheterMinnesotaSEBUpphandling

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@resume.se


Under hela hösten pågick upphandlingen om vem som skulle få uppdraget att bli SEB:s partner för strategiska event och sponsring. Nu, under andra månaden 2023, presenterar SEB en nygammal partner för uppdraget. Engagement-byrån Minnesota vinner uppdraget som sträcker sig över tre år med möjlighet till förlängning om maximalt två ytterligare år.

– Vi har höga målsättningar kring vår kommunikation med alla våra intressenter. Därför var det dags att bjuda in landets bästa byråer för att förstå vad de kunde erbjuda oss kommande år. Minnesota imponerade genom att göra en väldigt stark pitch med hög strategisk, kreativ och operativ kvalitet rakt igenom samt med ett stort engagemang från hela teamet. Vi är övertygade om att de är rätt partner för SEB även framöver, säger Magnus Wiik, Head of Events & Sponsoring, Marketing and Communication på SEB.

Enligt ett pressmeddelande blir Minnesotas uppdrag att stötta banken med både strategiska och operativa event- ochsponsringstjänster inom hela koncernen och arbeta tillsammans med avdelningen för Event & Sponsring.

– Det känns otroligt kul att vi får fortsatt förtroende av SEB. Vi har haft ett framgångsrikt samarbete de senaste 10 åren, men vi tog ingenting för givet i upphandlingen, utan satsade hårt för att bevisa att vi är rätt partner även framåt, säger Christoffer Ramfors, Strategic Director på Minnesota.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev