Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

Transportstyrelsen upphandlar pr-tjänster: ”Söker en byrå som kan stötta”

Publicerad: 28 september 2022, 07:44

Transportstyrelsen upphandlar pr-tjänster. Obs. genrebild.

Foto: Transportstyrelsen/Pressbild

Transportstyrelsen söker en ny samarbetspartner i sitt pr-arbete. Nu kan byråer lägga anbud på antalet värt 3,2 miljoner.

Ämnen i artikeln:

Offentliga upphandlingarUpphandlingPRPR-ByråerNyheter

JW


Transportstyrelsen bjuder in till anbud när myndigheten nu upphandlar pr-tjänster. I ett avtal värt 3,2 miljoner kronor efterlyser Transportstyrelsen en byrå som kan arbeta både strategiskt och operativt. 

– Vi söker en byrå som kan stötta myndigheten som både resursförstärkning och kompetensförstärkning i både operativa och strategiska sammanhang. Vanligt exempel på uppdrag är kopplat till en kampanj om nya regler inom transportområdet där man bistår med pr-insatser, säger Transportstyrelsens presschef, Mikael Andersson.

LÄS OCKSÅ: Efter kritiken mot prisdumpning – så tänker tre aktörer som använder fasta priser i upphandling 

Myndigheten skriver vidare att ”statsförvaltningens gemensamma värdegrund ska genomsyra kommunikationen och vårt beteende visar att vi är möjliggörare, är modiga, tar ansvar och är hjälpsamma.”

– Grundläggande för oss är att vi använder oss av kreativa och moderna men samtidigt kostnadseffektiva kanalval för att vi ska nå ut och nå fram med våra budskap. Och detta i ett kommunikationslandskap som förändras och blir allt mer komplext. Våra frågor påverkar miljontals människor och det är viktigt med framgångsrika insatser för att nå alla som behöver nås, säger han.

För närvarande har Transportstyrelsen ett ramavtal med pr-byrån Strandberg Haage.

Sista dagen för anbud är den 17 oktober senare i år.

LÄS OCKSÅ: Pr-byrån överklagar Ekobrottsmyndighetens upphandling: ”Väldigt specifika krav” 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev