Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

Vd:n köper ut Spalt PR:s grundare

Publicerad: 23 februari 2021, 12:19

Rebeckah Stensson.

Spalt PR:s vd Rebeckah Stensson tar över som ensam delägare i Spalt PR.


Ämnen i artikeln:

Spalt PR

PR- och kommunikationsbyrån Spalt PR grundades 1996 med fokus på att synliggöra och förstärka sina kunders varumärken genom bland annat produktplaceringar och mediebearbetning.

Byrån, med kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland, leds sedan 2017 av Rebeckah Stensson som vd. Nu tar hon över även som ensam ägare av bolaget, efter att ha köpt ut byråns grundare Christina Matstgård. Hon har de senaste åren varit en 'silent partner' i byrån. Summan är okänd. 

– Jag är så stolt och glad över att få berätta att jag nu tillträder som ensam ägare av gruppen. Tillsammans med mitt otroliga team är detta bara början på vår resa, säger Rebeckah Stensson i ett pressmeddelande.

Hon beskriver företaget som en mycket stark partner inom nordisk livsstils-PR.  Den senaste tiden har man bland annat arbetat med Sephora, Hermès, Magnum, Molton Brown, Specsavers och GB glace. 

Spalt PR omsätter på koncernnivå 28,2 Mkr och gjorde ett resultat på lite över en halv miljon kronor enligt den senast tillgängliga årsredovisningen från 2019. Idag arbetar närmare 40 personer inom företaget. 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Spalt PR

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.