måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer

We Are More expanderar till event

Publicerad: 12 maj 2023, 12:42

Caroline Knutsson, Project/Production Manager Live, Erica Berghagen, VD We are More, Jonas Mattsson, Grundare We are More och Cicci Johansson, Operations Manager Live.

Foto: Pressbild

De senaste åren har fem kreatörer anslutit till We Are More för att stärka byråns kreativa erbjudande. Nu lanserar de ett helt nytt affärsområde We Are Live som fokuserar på event.

Ämnen i artikeln:

We Are MoreMarknadsföring

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@resume.se


I ett pressmeddelande menar byrån att en stark efterfrågan för upplevelser har ökat kraftigt och det ligger bakom beslutet att skapa det nya affärsområdet inriktat på event – We Are Live.

– Sedan starten för tio år sedan har vi förmedlat varumärkesupplevelser genom allt från event och mässor till galor och fester. Att samla den kompetensen och erfarenheten i ett eget affärsområde gör att vi kan komma med ett ännu vassare, tydligare och mer kostnadseffektivt erbjudande till kunderna, säger Jonas Mattsson, grundare till We are more i ett pressmeddelande.

We Are Live ska erbjuda allt från stora event till ett mässkoncept med fokus för att få människor att känna något för ett varumärke.

— När ett varumärke bokstavligen ska gå live är det mycket som ska orkestreras på samma gång. Vi har kunskapen för att göra det. Men framför allt är vi väldigt dedikerade kunderna och deras vision. Vi brinner för att skapa minnen för dem och deras gäster. Och att vara en trygg hand från första behovsanalysen till långt efter att eventet är slut, säger Cicci Johansson, Operations Manager på  We Are Live.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev