Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

1000 prenumeranter har nappat

Publicerad: 24 april 2013, 09:31

SvD:s utbud.

Foto: Pressbild SvD.

Igår kväll trädde SvD:s heltäckande prenumerationserbjudande i kraft. I morse hade drygt tusen aktiverat det. För nya abonnenter finns det olika utformningar att välja på.


Tidigare skrev Resumé om SvD:s nya digitala erbjudande, med start i vår, och nu börjar det alltså att gälla.

Från och med igår kväll ingår alla SvD:s digitala tjänster i pappersprenumerationen av tidningen och är tillgängliga dygnet runt. Det gäller tjänster som tillgång till det digitala arkivet, nyhetsrapportering, fördjupningar och analyser.

För tidningens läsare på nätet kommer det också bli möjligt att köpa en digital prenumeration.

Prenumeranter får även fri tillgång till SvD:s digitala arkiv, samt en inloggning för hela familjen med möjlighet till fyra nedladdningar av tidningen per dag.

Hur många tror ni kommer att nappa på det heltäckande prenumerationserbjudandet?
– Vi är övertygade om att många kommer att nappa, det är ett bra erbjudande. Många papperstidningsprenumeranter kommer att aktivera sig, då det är tämligen enkelt att göra det. Imorse hade över 1000 sådana redan aktiverat sig. Erbjudandet vänder sig främst till de som redan prenumererar på papperstidningen, men vi vill också att våra nätläsare ska bli digitala prenumeranter, berättar Björn Hygstedt, informationschef SvD, för Resumé

Att som ny kund teckna den heltäckande prenumerationen SvD Komplett  kostar från 273 kronor i månaden. För nätläsare kostar en prenumeration på SvD digital 185 kronor i månaden. SvD surf kostar 15 kronor för varje påbörjad 24-timmarsperiod. SvD komplett finns även som helgpaket fredag till söndag för från 205 kronor i månaden, med digital tillgång till tidningen hela veckan.

Linda Myrin

Dela artikeln: