Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Aftonbladet lanserar Debatt Live

Publicerad: 4 mars 2011, 15:10

Aftonbladet satsar på debatt. På måndag är det premiär för nya satsningen Debatt Live. Där kommer läsarna dagligen att kunna diskutera dagens hetaste ämnen.


Ämnen i artikeln:

Karin MagnussonAftonbladet

Karin Magnusson

Aftonbladet satsar på att utveckla sitt opinionsmaterial. Förutom att lansera debattforumet Debatt Live kommer man också att flytta fram papperstidningens debattsidor till sidorna sex och sju.

– Aftonbladet med 2,5 miljoner läsare i olika kanaler är inte bara Sveriges största nyhetskälla utan också den största mötesplatsen. Genom att lyfta fram opinionsmaterialet i tidningen och lansera Debatt live på nätet förstärker vi den positionen ytterligare, säger Karin Magnusson i ett pressmeddelande.

Varje dag klockan 11.00 kommer ett ämne att presenteras  som sätter igång debatter i olika kanaler. Klockan 15.00 kopplarsläsarna med experter kopplade till ämnet samt Aftonbladets profiler.

– Aftonbladets läsare är diskussionslystna, och kan bidra till nya vinklar och ett bättre innehåll. Därför vill vi skapa ännu mer läsarutrymme både på pappret och på nätet, säger Karin Magnusson.

Debatt live kommer även sändas i Aftonbladet webb-tv. Där ställs en aktuell gäst mot Aftonbladets profiler, och frågas ut av läsarna som är med direkt antingen genom livechatt eller i form av Aftonbladets digitala scen Livelöpet.

Första sändningen i webb-tv är torsdag 10 mars.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Karin MagnussonAftonbladet

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.