Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Aftonbladet ökar utbudet på plustjänsterna

Publicerad: 6 februari 2014, 13:58

Idag lanserar Aftonbladet "Plus Premium" som ger tillgång till allt material i digital form för 59 kronor i månaden.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

– Plus Premium är en viktig milstolpe i betaltjänstens utveckling. Nu finns för första gången alla magasin i våra digitala kanaler, säger Lovisa Madås, chef Aftonbladet Plus.

Tidningens vanligaPlus-plustjänst kommer att fortsätta som vanligt med tester och livsstilsmaterial, resguider och en rad förmåner och erbjudanden.

Med nya Plus Premium får läsarna förutom allt som finns i Plus också tillgång till samtliga magasin online. Det innebär over 300 utgåvor av alla Aftonbladets titlar.

Dessutom innehåller tjänsten digitala versioner av Aftonbladet och Sportbladet för mobil och surfplatta.

– Det är fantastiskt bra att vi nu kan erbjuda alla magasin digitalt, inte minst för de läsare som helt flyttat ut online och därigenom kanske missat en del av Aftonbladets journalistik. Min förhoppning är att magasinen ska upptäckas av många nya läsare, säger Anna Kult, featurechef Aftonbladet.

Aftonbladet Plus har det senaste året uppvisat en stark tillväxt, inte minst i mobilen. Kunderna behåller tjänsten längre än tidigare och tar del av alltmer material. Förenklingen av köpprocessen, som genomfördes i december, har gjort det lättare att köpa Plus och inneburit tillströmning av prenumeranter – idag uppgår de till 173 000.

Efter lanseringen av Plus premium är det under våren dags för nästa stora nyhet. Då får prenumeranterna möjlighet att skräddarsy sin prenumeration genom en anpassning till intressen och favoritämnen.

Plus Premium kostar 59 kronor i månaden. Plus kostar som tidigare 29 kronor i månaden. Befintliga Plus-kunder blir under en tid uppgraderade till Plus Premium utan extra kostnad.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.