Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag06.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Bonnier säljer Familjen Bernadotte

Publicerad: 4 Maj 2010, 12:34

TV4 och Expressen slår mynt av kungahuset tillsammans. I ett nytt samarbete säljer Bonnier-företagen dokumentärserien "Familjen Bernadotte" med kvällstidningen.


Ämnen i artikeln:

Familjen BernadotteExpressenTV4Bröllopet

Kungaparet. Foto: TV4.

Den nya tilläggsprodukten består av en DVD och en specialskriven bok med fördjupning till respektive avsnitt.

TV4 och Expressen hoppas mycket på samlarserien. I dag säljs premiäravsnittet som sändes i TV4 i torsdags (över en miljon tittare såg programmet).

– Det här är första gången vi samarbetar med en tv-kanal kring ett nytt program och endast fem dagar efter TV-premiären släpper en samlarutgåva exklusivt till Expressens läsare.  TV4 ligger i framkant vad det gäller programutveckling och Expressen vad det gäller skapandet och försäljning av samlingsprodukter så jag ser stora möjligheter till liknande samarbeten tillsammans framöver, säger Carina Friberg, försäljningschef Expressen.

Enligt Håkan Rossberg, konceptchef TV4-Gruppen, är fler samarbeten mellan TV4 och Expressen om tilläggsprodukter att vänta.

Produkten backas upp av en reklamkampanj i TV4 och Expressen.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.