Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Bonnier Tidskrifter tar över Stockholm City

Publicerad: 22 juni 2009, 13:43

Bonnier flyttar över gratistidningen Stockholm City till Bonnier Tidskrifter. – Nu har vi möjligheten att göra Stockholm City lönsamt, säger Ulrika Saxon till Bonnier Tidskrifters intranät.


Ämnen i artikeln:

Daniel FrodinStockholm CityBonnier Tidskrifter

Teknikens Världs chefredaktör Daniel Frodin blir ansvarig för Stockholm City.

I samband med att Bonnier Tidskrifter tar över ansvaret för Stockholm City kommer vd Anders Kvarby att lämna tidningen för att gå vidare inom Bonnier.

Ansvarig utgivare och affärsansvarig blir Daniel Frodin, som idag är chefredaktör på Teknikens Värld. Hela produktionen av Stockholm City kommer att läggas ut på kundtidningsbolaget Spoon, som ägs av Bonnier Tidskrifter.

Det innebär att 33 tjänster försvinner på Stockholm City. Hela redaktionen läggs ner samtidigt som försäljning, it och ledning bantas.

Bonniers vd Jonas Bonnier vill inte svara på frågor om förändringen utan hänvisar till Ulrika Saxon vd för Bonnier Tidskrifter och Stockholm Citys styrelseordförande. Hon har dock inte varit tilllgänglig för en kommentar.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.