Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Borås Tidning ger bort helsida till läsarna

Publicerad: 5 maj 2011, 09:21

Den 14 maj kommer det första numret av nya BT ut. Tidningens innehåll, layout och webb har uppdaterats och gjorts om. Nu kan tidningens läsare tävla om att få en originell helsida publicerad i Borås Tidning – som en del av lanseringskampanjen.


Ämnen i artikeln:

Borås Tidning

BT:s tävling på webben.

Borås Tidning har genomgått en uppfräschning och omgörning. Innehåll, layout och webb har förändrats och uppdaterats. Den 14 maj kommer premiärnumret av nya BT ut, men redan nu drar tidningen igång en lanseringskampanj.

Som en del i kampanjen kan besökare på BT:s webb skapa en egen helsida och rösta på lämnade bidrag. Det bidrag som får flest röster får sedan sin sida publicerad i premiärnumret.

Reklambyrån Mecka ligger bakom kampanjen.

– Kampanjen drog igång på webben i fredags, men kom igång på riktigt i början på den här veckan. Den kommer att pågå fram till lanseringen och ytterligare några veckor efter det, säger Anders Knåpe, projektledare på Mecka, till Resume.se.

4000 personer har redan varit inne och röstat på olika hemmasnickrade annonser.

Nylanseringen av BT kommer även att uppmärksammas genom annonser, utomhus, banners, DR samt olika event under premiärdagen.

Arbetsgrupp Mecka:

Projektledare – Anders Kåpe, Linda Andrén
Ad – Ann Larsson
Copy – Lasse Kampe
Ad assistent – Oskar Pettersson
Produktionsledare – Klas Frick
Webbutvecklare – Magnus Tapper

Digital produktionsbyrå – X-com

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Borås Tidning

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.