torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Corren startar ännu en gratistidning

Publicerad: 24 september 2013, 12:50

Idag lanserade Corren sin nya gratistidning Mera Linköping distribueras till samtliga hushåll i Linköping varje vecka.

Ämnen i artikeln:

CorrenÖstgöta-Corren

Tidningen, som också finns online samt i ställ på Linköpings Universitet och i anslutning till studentboenden, har ett mycket lokalt fokus och skriver om aktuella händelser i Linköping.

– Vi ser det här som en möjlighet att förstärka vårt utbud och ge annonsörerna utvidgade möjligheter att nå den lokala publiken samtidigt som vi redaktionellt når ut i ett nytt format, säger Anneli Larsson, försäljningschef på Corren i ett pressmeddelande.

Innehållsmässigt berättar Mera Linköping om vad som händer i veckan, har en återblick på veckan som varit, gör lokala porträtt, skildrar företagarprofiler och rapporterar om sportpersonligheter, allt om och för Linköpingsborna.

En gång i månaden är några sidor i tidningen vara superlokala och tidningen ges då ut i tre editioner, allt för att kunna anpassas så de riktigt små och lokala handlarna har möjlighet att vara med.

NTM-koncernens gratistidningskoncept Mera startade i Norrköping för ett år sedan och Finspång för ett halvår sedan. Mera Norrköping utkommer två gånger per månad och Mera Finspång en gång per månad.

Det redaktionella innehållet i Mera-tidningarna görs av Extra Östergötlands redaktion.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev