tisdag21 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

"Det går inte att sitta i Sverige och mörka"

Publicerad: 20 april 2010, 14:27

Norska Se & Hör har idag publicerat uppgifter om orsaken till att bröllopet mellan Jonas Bergström och Madeleine skjuts upp.

Ämnen i artikeln:

Svensk Damtidning

TR

Tobias Rydergren


Karin Lennmor på Svensk Damtidning.

Svensk Damtidning publicerade uppgifterna straxt innan klockan 14 idag:
– Ja, om inte vi hade varit först hade någon annan varit det. De flesta europeiska tidningar har publicerat uppgiften och jag är övertygad om att kvällstidningarna kommer att skriva om det  i morgon, säger Karin Lennmor, chefredaktör på Svensk Damtidning.

Har ni fått uppgifterna bekräftade?
– Vi kände till uppgifterna och nu är de bekräftade av en norsk tidning som ingår i vår koncern. Det var ganska väntat att uppgifterna skulle komma fram.

Varken Aftonbladet eller Expressen har publicerat uppgifterna.
– Jag avstår från att kommentera uppgifter som vi inte har publicerat, säger Thomas Mattson på Expressen.

Robert Laul på Sportbladet har däremot tipsat om de norska tidningarnas nyheter på Twitter. Expressen toppar på eftermiddagen sin sajt med uppgifter från amerikanska medier som gör gällande att Elin Nordegren är i Sverige. I den historien publicerade Expressen uppgifter liknande de Svensk Damtidning nu gör, men då med amerikanska tidningar och sajter som källor.
– Kom ihåg att Expressen faktiskt inte skrev om den påstådda otroheten i det första skedet, när den blev känd i en amerikansk skvallertidning. Aftonbladet skrev direkt, men jag sa ok till publicering först senare – efter Tiger Woods trafikolycka som gjorde otrohetsaffären till en världsnyhet. Med facit i hand borde kanske Expressen ha publicerat tidigare, konstaterar Thomas Mattsson.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev