Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

DI erbjuder Penser alternativ till papperstidningen

Publicerad: 13 mars 2014, 10:10

Dagens Industri erbjuder Erik Penser digital prenumeration nu när han ska göra sig av med sin papperstidnings-samling.


Ämnen i artikeln:

Dagens Industri

I måndags berättade finansmannen Erik Penser att han letar efter någon som kan ta över hans kompletta samling av Dagens Industri-utgåvor. DI har nu snabbt plockat upp bollen och erbjuder nu Penser att testa den digitala utgåvan på en helsidesannons i tidningen.

– Vi tycker det är fantastiskt att Erik uppskattar vår produkt så mycket att han valt att spara den så länge. Men samtidigt ville vi passa på att påminna Erik om nya möjligheter tack vare vår digitala prenumeration, säger DIs chefredaktör Peter Fellman.

Annonsen har tagits fram tillsammans med Di:s reklambyrå Ruth och texten lyder:
"Erik, medan du letar efter någon som vill ha din fina tidningssamling — prova vår digitala premumeration! Med tidningen digitalt kan du spara både Dagens Industri och dyrbart lagerutrymme."

– Vi tände på idén. Det ska bli spännande att se vem som tar över samlingen och jag önskar Erik lycka till i sitt sökande efter en ny ägare, avslutar Fellman.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Dagens Industri

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.