Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

DN.se släpper livsstilssajt

Publicerad: 26 februari 2009, 14:44

Efter lanseringen av nya DN.se släpps nu undersajten DN.se/livsstil. Där bloggar bland annat nyhetschefen Malin Crona om smink.


”I dag startar vi Livsstil, en ny undersajt på DN.se. Vi har länge velat ha en plats för material som ligger lite utanför det intensiva flödet av hårda nyheter, en plats med lugnare tempo och mjukare tilltal. På DN.se/Livsstil kommer vi att samla vårt redaktionella material om trender, hälsa, mode, träning, smink, relationer med mera”, skriver DN.se:s redaktionschef Charlotta Friborg DN.se-bloggen.

Moa Herngren
, som nyligen tappade kilon i DN söndag, ska blogga om hälsa och träning. Det blir även en sminkblogg med Malin Crona, nyhetschef på DN.se. Dessutom kommer DN Söndags redakton att ha en ”bakom kulisserna-blogg om livet på redaktionen.

Sajtens besökare kommer även att kunna ställa frågor till träningsexperten Mattias Johansson och sex- och samlevnadsexperten Eva Sanner.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.