Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Expressen: Nu lämnar vi dem ifred!

Publicerad: 29 juni 2010, 11:58

Efter bröllopet – nu går bevakningen av Sveriges kändaste brudpar vidare. Idag presenterar Expressen en exklusiv intervju med Victoria och Daniel på plats i Tahiti. Chefredaktören Thomas Mattsson lovar att de ska få vara ifred resten av sin bröllopsresa.


Ämnen i artikeln:

Malin RoosExpressenKronprinsessan VictoriaBröllopet

Deras bröllop var minutiöst bevakat och smekmånaden från mediernas sida blev inte lång för kronprinsessparet. Expressens Malin Roos har rest till Söderhavet och hittat de båda.

Mötet presenteras på fem sidor i dagens tidning.
– Det är hårt arbete bakom och jag säger som de präktiga idrottsstjärnorna brukar göra: Jag tackar laget, säger Malin Roos om sitt scoop till TV4.

Hon berättar också att hon haft hjälp av både ”räknenissar” och lokala guider för att hitta Victoria och Daniel och att tidningen lovat att inte avslöja exakt var de befinner sig.
Ett löfte som gör det svårt för ärkerivalen Aftonbladet att upprepa bedriften.

Malin Roos kan förstå att Victoria och Daniel helst hade sluppit vara med i tidningen så snart efter bröllopet.
– Det är klart att de har åkt iväg långt för att inte ha en massa journalister springande efter sig, säger hon till TV4.

Nu blir det inget mer så länge resan pågår – i Expressen.
– Nu har kronprinssessan och prinsen fått chansen att tacka svenska folket för hyllningarna i lördags, och därför kommer Expressen inte längre följa dem i Tahiti, bloggar Thomas Mattsson.

Ove Gustafsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.