Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Expressens första Allt om Resor

Publicerad: 10 januari 2013, 14:54

Expressens Allt om Resor

I morgon fredag kommer första numret av Allt om Resor i Expressens regi. – Jag hoppas att alla prenumeranter ska både känna igen sig och tycka om det nya vi gjort, säger tidningens redaktör Elisabeth Montgomery.


Det var i oktober förra året som Bonnier Tidskrifter sålde Allt om Resor till Expressen och nu kommer alltså första numret i ny regi. I köpet av tidningen ingick tidningens prenumeranter som nu får en ny tidning i brevlådan.

– Vi höll redan på att skissa på  en omgörning av vårt gamla magasin, Expressen Res, så det passade oss alldeles utmärkt att ta över Allt om Resor, säger Elisabeth Montgomery. Vi har behållit en del och lagt till lite nytt, så vi hoppas att såväl prenumeranterna som de som köpte Expressen Res ska gilla den nya Allt om Resor.

Expressen Magasin kommer att öka utgivningstakten från sex till tolv utgåvor per år och omfånget kommer att ligga på 100 sidor. Annonsmässigt är första numret fyllt av annonser från såväl Expressen Res som Allt om Resor.

– Jag tycker resultatet har blivit jättebra, säger Elisabeth Montgomery. Det första numret layoutades av Hanna Ländin men från nummer två jobbar vi med Camilla Lindahl som jobbade med Allt om Resor på Bonnier Tidskrifter och det är väldigt roligt.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.