Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Extraupplaga från Aftonbladet

Publicerad: 29 mars 2010, 11:54

Efter terrordådet i Moskva trycker nu Aftonbladet en extraupplaga som kommer ut till lunch. Det gör däremot inte Expressen som nöjer sig med webbrapportering. – Vi tycker att terrordådet i Moskva är en stor nyhet. För rapporteringens skull trycker vi upp en extraupplaga idag, säger Jan Helin till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

AftonbladetExpressenJan Helin

Jan Helin, chefredaktör på Aftonbladet.

Aftonbladet har Johanna Melén på plats i Moskva som bevakar händelseutvecklingen:
– Vi lyckades inte skicka en reporter rekordsnabbt till Moskva utan hade redan Johanna Melén på plats då hon var där på semester. Nu kommer hon bevaka händelseutvecklingen direkt från Moskva, säger Jan Helin.

Har ni bättre resurser än Expressen för att trycka extraupplagor?
– Vi har vissa timmar på dygnet som våra tryckerier står beredda att trycka extraupplagor, men jag vill inte uttala mig vilka timmar det är ur konkurrens synpunkt.

Expressen gör ingen extraupplaga utan håller sig till att enbart bevaka terrorattacken genom webben:
– Jag håller med Jan Helin på Aftonbladet om att det är en speciell händelse, men Expressen rapporterar denna gången genom webben. Den här gången hade vi inte möjlighet att göra en extraupplaga och jag tog det beslutet, säger Viveca Hansson, editionschef på Expressen.

Daniel Nilsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.