Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Fredrik Sjöshult till Expressen

Publicerad: 4 augusti 2010, 12:46

Från den 23 augusti börjar Dagens Industris ekonomireporter Fredrik Sjöshult på sin gamla arbetsplats Expressen.  – Jag hoppas att jag ska ge läsarna en ökad insikt i bolagsaffärer och plånboksfrågor, säger han i Thomas Mattssons blogg.


Ämnen i artikeln:

Fredrik SjöshultExpressenDagens Industri

Ekonomireportern Fredrik Sjöshult byter jobb. Foto: Aino Nyvelius.

Tidigare var planen att han skulle följa med Gunilla Herlitz till DN, men sedan skrev han "Jagar älg och stannar på DI" på sin Twitter.

Nu är det istället Expressen som ska bli hans nya arbetsplats. Fredrik Sjöshult berättar i chefredaktören Thomas Mattssons blogg om varför han valde att byta tidning.

– Expressen är i dag Sveriges mest spännande mediehus där print, webb och tv arbetar tillsammans. Under de senaste åren har dessutom Expressens varumärke förbättrats, säger han.

När Fredrik Sjöshult senast arbetade på Expressen, som  editionschef för tidningens lokala och regionala sajter,  avgick han under uppmärksammade former. Resume.se kunde då berätta om en konflikt med facket som gjorde att han gick tillbaka till DI.

Fredrik Sjöshult har vunnit "Per Wendels Nyhetspris" och varit nominerad till Stora journalistpriset.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.