onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Hammar hyllar Hammar i Expressen

Publicerad: 12 april 2010, 08:33

I gårdagens Expressen finns en artikel skriven av Jennie Hammar.
Den handlar om svenskarna som lyckas i Hollywood.
Ett av exemplen är Filip Hammar – Jennies man.

Ämnen i artikeln:

ExpressenFilip HammarDagspress

TR

Tobias Rydergren


Filip och Jennie Hammar. Foto: Resumé

I artikeln hyllas bland annat Alexander Skarsgård, Joel Kinnaman, Lada Gaga-producenten RedOne och nya stjärnskottet Helena Mattson, som har en roll i tv-serien Desperate Houswives.

I slutat av artikeln lyfts också produktionsbolaget Stockholm-Köpenhamn fram som ett exempel på lyckad svensk export till Hollywood. Där nämns de två kollegorna Henrik Bastin och Filip Hammar. Jennie Hammar har dock inte intervjuat egna maken, utan nöjer sig med kompanjonen Bastin:
– Svenskarna har alltid varit duktiga, men nu tror jag att det handlar om en generation som inte nöjer sig med att bara vara bäst i klassen i Sverige utan också vill åt tv-världens heliga Graal: att lyckas i USA, säger han till Expressen.

Expressens chefredaktör Thomas Mattsson:
– Texten är skriven efter samtal med vår tillförordnade nöjeschef Kai-Anders Nilsson. Han tyckte att eftersom vi tidigare haft ett uppslag om Filip Hammar i USA, som förstås inte skrevs av Jennie, så borde Filip nämnas i namnlistan med.
– Det är alltså inte så att hon på eget bevåg skrivit om sin make, utan det var Expressen som ville att sammanställningen skulle vara fullständig.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev