Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Hörling ersätter Lars Hjörne

Publicerad: 6 maj 2009, 11:49

Efter 49 år lämnar Lars Hjörne mediekoncernen Stampens styrelse. Hans plats tas av en annan tungviktare i Dagstidnings-Sverige, Lennart Hörling.


Ämnen i artikeln:

Stampen

Lennart Hörling.

Det var inte oväntat att Lennart Hörling skulle ta plats i Stampens styrelse. Nya Lidköpings-Tidningen har gjort flera affärer tillsammans med Stampen. För 12 år sedan köpte de tillsammans Bohuslänningen. De två bolagen har också samarbetet kring distributionsbolaget VTD och tryckerikoncernen V-TAB.

NLT och Stampen äger också tillsammans Mediabolaget Västkusten.
– Att Lennart Hörling tackat ja till uppdraget som ledamot i Stampens styrelse har stor betydelse för koncernen men också för mig som huvudägare. Det är en förstärkning av ett sedan länge väl utvecklat samarbete mellan NLT och Stampen och mellan familjerna Hörling och Hjörne. Lennart Hörling har med sin kompetens och erfarenhet mycket att tillföra vår styrelse och koncern, säger Stampens vice ordförande Peter Hjörne i en kommentar.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Stampen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.