Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Kvällstidningarna trycker extraupplagor

Publicerad: 23 september 2009, 10:15

Det spektakulära helikopterrånet i Västberga söder om Stockholm är dagens stora nyhetshändelse. Nu trycker både Aftonbladet Och Expressen en extraupplaga om rånet.


Ämnen i artikeln:

AftonbladetJan Helin

Jan Helin, chefredaktör på Aftonbladet.

Det var tidigt i morse som flera beväpnade rånare tog sig in i en värdedepå i Västberga söder om Stockholm. De landade på värdedepåns tak med en helikopter som de stulit tidigare.

Aftonbladet kommer nu att trycka en extraupplaga med de senaste händelserna om det spektakulära rånet. Och chefredaktören Jan Helin tackar läsarna för hjälpen.
”Tack alla läsare för att ni hjälper oss att vara nyhetsledande på helikopterrånet. Tack vare ett tidigt tips var vi först ut av nyhetssajterna med nyheten i morse. Vi hade de första läsarbilderna och vittensmålen lagom till er som åt tidig frukost. Vi lägger nu också ut de exklusiva tv-bilderna på evakueringen efter rånet.
När jag skriver detta har redan tryckpressarna startat för en extraupplaga av tidningen.”, skriver Jan Helin i sin blogg.

Även Expressen trycker en extraupplaga med anledning av rånet.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

AftonbladetJan Helin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.