Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Lämnar King för Sofis mode

Publicerad: 8 februari 2010, 13:34

Sofi Fahrman stärker upp redaktionen på ”Sofis mode”. Pamela Bellafesta blir tidningens chefstylist, samtidigt som Karolina Skande och Karoline Andersson värvas till tidningen.


Ämnen i artikeln:

Sofis ModeKing MagazineSofi Fahrman

Pamela Bellafesta – snart på Sofis mode.

– Det är väldigt sorgligt att lämna Kings redaktion. Jag har varit med sedan tidningen startades och varit med att skapa Sveriges bästa modetidning för män., säger Pamela Bellafesta.

Hon kommer att börja på Sofis mode i april. Tjänsten där blir på halvtid. Resten av tiden ska Pamela Bellafesta frilansa som modeskribent och dj. På Sofis mode ska hon även jobba med Sofis mode MAN. Hon spår att det nya jobbet blir ganska annorlunda.
– Det är en helt annan tidning med ett mycket snabbare tempo.

Sofi Fahrman är nöjd med de tre nya modevärvningarna.
- Vi blir ett riktigt dream team. Och med hjälp av Pamela Bellafesta, som blir chefstylist för Sofis mode och Sofis mode MAN, blir vi även kunnigare på killfronten. Eftersom vi ger ut fyra Sofis mode MAN under 2010 är detta en jubelvärvning, säger modechef Sofi Fahrman.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.