Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Laul mot lemur – vem kan mest om fotboll?

Publicerad: 11 juni 2010, 18:11

Idag börjar Fotbolls-VM och proffstyckarna dras fram för att ranka, tipsa och analysera. Vad kan de egentligen? Robert Laul sätter sin heder på spel när han nu ska försöka tippa utgången i Fotbolls-VM bättre än lemurerna på Skansen.


Utmaningen är gjord av Unibet och gäller att tippa vem som vinner Fotbolls-VM, vem som blir skyttekung och vem som lyckas bäst av Lars Lagerbäck och Sven-Göran ”Svennis” Eriksson.

Aftonbladets Robert Laul tippar på Tyskland, Miroslav Klose och Svennis. Unibets team har även tillfrågat lemurerna på Skansen som lämnade in sitt svar genom att slicka på bilder.

Lemurernas tips blir Spanien, Wayne Rooney och Svennis. När Resumé berättar om tipset från vildmarken för Robert Laul blir han skakig.
– Jag hävdar att det måste vara uppgjort, så bra kan inga apor tippa. De måste gjort upp det där för att sätta dit mig eftersom Laul Calling samarbetar med Svenska Spel, analyserar krönikören situationen.

Kommer du ställa din tjänst på Sportbladet till förfogande om lemurerna slår dig?
– Jag blir väl så illa tvungen.

Vad kollegorna på Sportbladet tycker om att kanske få en flock lemurer som arbetskamrater är i nuläget oklart.

Ove Gustafsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.