Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Lokaltidningar får köpa Expressens bilagor

Publicerad: 4 mars 2014, 08:07

Från och med den 1 mars kan landets lokaltidningar att köpa färdigproducerade bilagor. De kan sedan fylla dem med lokala annonser innan egen försäljning.


Ämnen i artikeln:

Wasp CommunicationExpressen

Erbjudandet gäller temabilagorna med titlar som Konferensguiden, Energismart och Bygg om hemma, som i dag når drygt 500 000 läsare i de tre storstadsregionerna.

Lokaltidningarna kan köpa ett valfritt antal av bilagorna som publicerats i Expressen.  

– Det finns en efterfrågan på välgjort featureinnehåll, tematidningarna kan bidra till att stärka lokaltidningarnas annonsaffär, säger Anna-Clara Welander, chef för Expressen Magasin i en kommentar.  

Wasp Communication – ett dotterbolag till Expressen – hjälper företag och mediabolag med redaktionell kommunikation inom print-, digital- och rörlig media. De producerar Expressens samtliga temabilagor i tabloidformat, ungefär 50 stycken i år.  

– Ett par lokaltidningar har redan testat den här modellen med ett lyckosamt resultat, säger Jonas Nilsson, vd på Wasp Communication i en kommentar.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Wasp CommunicationExpressen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.