Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Lydecker ny vd på Impact

Publicerad: 29 april 2013, 07:28

Torbjörn Wittström lämnar tjänsten som vd för Kvällspressen Impact och Alexander Lydecker tar över. Bytet är planerat sedan en tid tillbaka och är en följd av Alexander Lydeckers tillträdande som försäljningsdirektör på Expressen som genomfördes i september 2012.


Ämnen i artikeln:

Impact

– Att jag som försäljningsdirektör på Expressen även tar en framträdande roll i ett av våra viktigaste säljbolag är naturligt, säger Alexander Lydecker. Kvällspressen Impacts erbjudande står sig starkt och gänget på Kungsgatan 3 jobbar hårt för att befästa positionen som dagspressens största annonspaket.

Bytet genomförs formellt vid nästa styrelsemöte i slutet av maj.

Torbjörn Wittström kvarstår i styrelsen för Kvällspressen Impact och arbetar idag som Affärområdeschef för GT och Kvällsposten samt vice VD för Expressen.

– Jag har ett enormt kvällspressengagemang och njuter nu av att få fokusera på våra titlar i västra och södra Sverige, säger Torbjörn Wittström. Kvällspressen Impact kommer alltid ligga mig lite extra varmt om hjärtat.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Impact

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.