Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Norrköpings Tidningar lanserar ny mobilsajt

Publicerad: 26 september 2013, 08:12

I början av oktober lanserar Norrköpings Tidningar en ny mobilsajt som gör mobilappen onödig.


Ämnen i artikeln:

Norrköpings Tidningar

På den nya sidan kommer manbland annat kunna se alla TV-inslag – oavsett vilken typ av mobil man har – vilka tidigare endast varit tillgängliga via en app. Det skriver i dag Mediekompaniets nyhetsbrev Mkorren.

Planen är att inom en snar framtid även addera en kundportal där man ska kunna kommunicera direkt med läsaren där de själva ska kunna hantera till exempel sin prenumeration.

Man kommer också att kunna bläddra på mobilsajten som i en vanlig tidning, från sida till sida för att hitta de sex olika avdelningarna och under dem scrollar man sedan neråt för att läsa mer. Avdelningarnas rubriker är nyheter, TV, sport, nöje, bloggare och väder.

Planen är att, bredvid de fasta avdelningarna, också lägga en kundportal där man ska kunna ha en direktkontakt med kunderna. Läsaren ska själv kunna logga in och sköta sin prenumeration, rabatter eller lägga upp en enkel annons – allt direkt från mobilen.

– Vi och Corren är först ut med den nya mobilsajten men snart ska alla medier i vår koncern ha samma uppdaterade mobilversion. Försäljningen av mobilannonser ökar hela tiden och på det här sättet kan vi bredda vårt utbud och möta annonsörernas efterfrågan, säger Anders Nilsson, publisher på Mediehuset Norrköpings Tidningar till nyhetsbreven MKorren.

Den nya mobilsajten har utvecklats av NTM:s utvecklingsbolag Teknomedia.

Ämnen i artikeln:

Norrköpings Tidningar

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.