Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Ny chef för Bonniers affärstidningar

Publicerad: 30 januari 2009, 09:24

Vibjörn Madsen, lämnar sin tjänst som chef för Bonniers affärstidningar i Central- och Östeuropa. Han ersätts av Anders Eriksson, som närmast kommer en tjänst som vd för Melbourne IT Digital Brand Services.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Business PressBonnierAnders Eriksson

Anders Eriksson

Anders Eriksson blir alltså chef i det affärsområde där Dagens Industri ingår. Men han kommer inte att ansvara för den svenska verksamheten. Bonnier Business press ger ut tidningar i Ryssland, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Ukraina, Kroatien, Slovenien och i Bulgarien.

Anders Eriksson har tidigare varit chef för internetkonsulten Razorfish.
– Jag ser mycket fram emot att börja på Bonnier Business Press, säger Anders Eriksson. Bolaget är den ledande aktören inom affärspress i Central- och Östeuropa och har stor långsiktig tillväxtpotential. Dessutom finns ett antal utmaningar och möjligheter att arbeta med på kortare sikt.

Vibjörn Madsen är en veteran inom Dagens Industri. Han var med när tidningen eteblerade verksamhet i Estland redan 1989. Han kommer nu att jobba kvar till och med sista mars.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.